3D Badge

De 3D badge kan zoals alle andere badges gedragen worden op ieder kledingstuk of accessoire.

Dit kan bij iedereen bekend op bijvoorbeeld de borst maar omdat de 3D printtechniek zo een enorme vrijheid in het ontwerpen van de vorm kent zijn er een hoop nieuwe mogelijkheden. Denk hierbij aan de kraag van een overhemd of werkjas of het revers van een colbert of kostuum. Elk denkbaar kledingstuk of accessoire zou met gemak een aan de vorm en styling aangepaste badge voor ontworpen kunnen worden. Tassen, hoeden, petten, shawls, stropdassen, schoenen, laarzen, Brillen?! Ook bijvoorbeeld om de arm pols enkels enz. is mogelijk. De techniek laat gemakkelijk heel persoonlijk ontworpen prints toe in elke vorm, ook in kleine oplages.

 

Het ontwerp

Het ontwerp is duidelijk 3D en blijft waar mogelijk weg bij een “plat” ontwerp. Zo onderscheid het idee zich van de standaard rechthoekige en ronde badges met opdruk die iedereen kent. De badge kan uit diverse kleuren en/of kunststof combinaties bestaan. Ook accenten in andere materialen kunnen achteraf eenvoudig in de print opgenomen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hout, (edel)metaal of zelfs edelstenen (al dan niet echt), je fantasie is de grens.

Door de meegeleverde losse contrastrip aan de binnenzijde van de kleding te plaatsen klemt de badge zich met magneetkracht vast. Op deze manier verhuist de badge met gemak van kledingstuk naar kledingstuk zonder gaatjes te hoeven maken. Het blijft uiteraard mogelijk om de badge uit te voeren met een standaard speld. Dit heeft soms ontwerptechnisch ook de voorkeur.

In de paar bijgevoegde voorbeelden word duidelijk dat er op een creatieve maar toch herkenbare manier van bv het logo van een klant afgeweken kan worden. Speels maar herkenbaar, hip en origineel. Het is ‘indien juist opgezet in de ontwerpsoftware‘ relatief simpel om aan hetzelfde logo verschillende namen van bv personeel te hechten zodat een badge persoonlijk blijft. Denk bv aan medewerkers op een beurs of ander evenement.

De Badge opnieuw uitgevonden!! Dat gaat gegarandeerd opvallen!!

Een perfect en opvallend alternatief voor logos in bedrijfskleding en ideaal voor als u geen bedrijfskleding draagt maar toch graag wil laten zien wie of wat u vertegenwoordigt.

Contact

Nog vragen? Neem dan contact met ons op: info@3d-badge.nl